Fortsätt till huvudinnehåll

Jag vill vinna!


Jag tävlar om superfina goodiebags hos Sockerrus,


Tävla HÄR du med!


Säckens sponsorer +innehåll:

Vill du veta mer detaljerat vad säcken innehåller så klickar du här!

Kommentarer

Anonym sa…
Hej!
Kul att du är med och tävlar! =)

Jag upptäckte nyss att jag hade länkat fel på "Här" under bilden i tävlingen. Skulle du kunna vara så gullig att ändra den till denna istället: http://sockerrus.wordpress.com/2010/12/01/tavling-julklappssack-varde-minst-11-500kr/ så att den pekar rätt? Tack!

Ha en härlig dag!
Kram, Lisa

Populära inlägg i den här bloggen

Krya på dig hälsning!

Har fått en "Krya på dig hälsning" från kollegorna på jobbet. Vet att det är Elisabeth som har tänkt till och genomfört  det men jag blev hemskt glad. Tack! :) Igår fick jag reda på av en slump att jag hade en tid för magnetröngten kl 19.30.  Nä, ni läste inte fel. Jag var kallad till det otroligt märkliga tiden 19.30. Nåja, tiden passade mig utmärkt så jag studsade...? Nä,  haltade dit. Det tog ca 20min att vara i den där maskinen. Ett jäkla oväsende må jag säga men jag fick hörselkåpor med radio i. Nu är det bara att vänta på domen. Vad är det? Främre korsband, bakre korsband, menisken och eller ledband. Kombinationerna är oändliga.  Hoppas dock på frisk. ;)

Höstiga kladdkakecupcakes

Hösten är här men vintern börjar närma sig med stormsteg. Bakade mitt favorecept på kladdkakecupcakes toppade med mmin favvofrosting från Humming birds smaksatt med: Det blir supergott! =)

Julfint på Eklandagatan

Som vanligt så har vi i brf:en pyntat alla trappuppgångarna med julgranar. Så himla mysigt att mötas av julen redan i trappan upp till lyan.