Fortsätt till huvudinnehåll

Trevligt med jobbet!

Fick en väldigt trevlig inbjudan av jobbet idag. =)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krya på dig hälsning!

Har fått en "Krya på dig hälsning" från kollegorna på jobbet. Vet att det är Elisabeth som har tänkt till och genomfört  det men jag blev hemskt glad. Tack! :) Igår fick jag reda på av en slump att jag hade en tid för magnetröngten kl 19.30.  Nä, ni läste inte fel. Jag var kallad till det otroligt märkliga tiden 19.30. Nåja, tiden passade mig utmärkt så jag studsade...? Nä,  haltade dit. Det tog ca 20min att vara i den där maskinen. Ett jäkla oväsende må jag säga men jag fick hörselkåpor med radio i. Nu är det bara att vänta på domen. Vad är det? Främre korsband, bakre korsband, menisken och eller ledband. Kombinationerna är oändliga.  Hoppas dock på frisk. ;)

Vardagslyx på Goda Grannar

Eric bjöd mig på kvällsmat på den söta restaurangen Goda Grannar. Här är en blid på en av deras förrätter, en otrologt god svampsoppa. Mums!! Rekommenderar alla att gå dit och äta nån gång.

Höstiga kladdkakecupcakes

Hösten är här men vintern börjar närma sig med stormsteg. Bakade mitt favorecept på kladdkakecupcakes toppade med mmin favvofrosting från Humming birds smaksatt med: Det blir supergott! =)