Igår bjöd jag på fylld zucchini, en variant på ett recept jag har hittat på bloggen  Linnéas skafferi . Dock så föll jag inte för hela receptet utan gjorde om det så det passade mig bättre.     4 medelstora zuccini   2 pkt bacon   ca 10 cm purjolök   1 gul lök   1 klyfta vitlök   1 ask med små plommontomater   1 stor paprika   1 knippe sparristoppar   salt & svartpeppar     2 st förpackningar äkta fetaost   Dela zucchinin på längden och gröp ur kärnorna med en sked.   Klippte baconet i bitar och fräste den tillsammans med vitlök och grovhackad lök i en stekpanna. Skar purjolök, sparrisen och paprika i bitar och lät dem steka med baconet. Tomaterna fick komma i sist. Ville inte att de skulle bli mosiga som originalreceptet. Smaka av med salt och svartpeppar.       La ut zucchinin i en långpanna och fyllde dem med bacon & grönsaksröran. Börja att baka av dem på 200°C. Mot slutet så smula jag fetaosten över zucchinisarna och gräddade så att osten blev gyllene.   Mina fick stanna i...