Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti, 2011

En taskig dag?

Har fått små tecken från ovan att jag borde ta ledigt: Har problem att komma ur sängen... Tvättade håret och kunde inte få ordning på det Det känns som jag har baksmälla fast jag inte drack igårkväll Min nya diet verkar inte fungera Jag sträckte mig när jag försökte träna Vilken tur att vi far till New York imorgon! =)

New York - 2 fjuttiga dagar kvar!

Om 2 dagar så sätter jag&Emil på planet till New York....Ska bli såååå roligt! Det finns dock (och även fanns) små ororsmoln på himmlen: - vi har inte ordnat med kattvakten. - jag har ingen resväska - våran bil är inlämnad på service - har Irene förstör mycket? <- Nej enligt amerikanaren som landade här igår på kontoret. - hur mycket pengar kan jag spendera utan att behöva leva på havregrynsgröt fram till nyår? =)    

Dagens lunch

Älsklingen fick med sig några sådanna här från jobbet. Med några så menar jag 12.. Blir att äta för de går ut den 30de men jag gillar ju frukt så det e nog inga större problem. :-)

Dålig!

Jag är en dålig bloggare! Efter semestern ahar jag varit dålig på att göra inlägg men jag ska försöka bättra mig!   Appropå semester: Nu är den slut!   Hade bara typ 2veckor och då har jag (vi) mestadels spelat golf... massor utav golf. Tror nog att jag har gått si sådär 28st 9-håls rundor. Nu grämer jag mig över att jag inte blev fullvärdig medlem i Golfklubben. Det är lätt att vara efterklok, eller vad tycker ni?  Som ni förstår så har denna semestern gått i golfens tecken men jag har även firat min farmors 90årsdag, haft minikräftskiva, seglat en del med Toddis&Maria som har köpt en segelbåt, varit i Helsingborgsfestivalen och en massa mer saker. Det har varit en kort men intensiv semester.=)  Nu sitter vi och planerar vinterns stora semester: 2 veckor i alperna! Hoppas förvisso på mer skidresor i vinter men jag får se....    En sak i taget eller?! ;)

Kvällens middag

Bad sambon plocka ut lite köttfärs ur frysenmen när jag väl kom hem så viste jag inte vad jag skulle göra med den. Vilken tur att jag hade syrran i telefonen som snabbt snurrade ut på webben och hittade ett recept. Här ovan ser ni resultatet. Gottigott gott! Tack syrran, du e bäst och du borde verkligen testa detta. =)

I kön till lisebergsbanan.

Det är låååång kö till lisebergsbanan. Men det ska bli så roligt att se lille Leo's min efteråt. Han e bara 4 och det är hans första gång här på liseberg. Å han vill åka med mig.. :-D Emil får åka med sin kusin aka Leo's mamma.

Typiskt

Idag har företaget som jag jobbar för gäster och jag ville klä mig en aning representativt. Hittar ett par svarta och snygga byxor i garderoben. Funderade på varför jag inte använt dem på länge. När jag hälsade på uppdragsgivarens gäster så förstod jag varför byxorna låg där de gjorde; dragkedjan i gylfen trillar ner konstant.. Surt och pinsamt!

Minikräftskiva

Vi körde en spontan minikräftskiva i lördags.Tog det hyfsat lugnt för på söndagen skulle det golfas. Golf var nog denna semesterns tema...

Cars 2

Nu har 2:an av en av mina favvo tecknadefilmer kommit: Cars 2!!! =) Lightning McQueen och hans kompis Bärgaren drar iväg utomlands för att tävla i World Grand Prix race. Men vägen till mästerskapet blir trassligt då Bärgaren trasslar in sig i ett spännande äventyr av sitt eget, internationellt spionage. Filmen var proppad med vettiga budskap så som att man ska vara sig själv och en massa komik. Gillar filmen skarpt, så det så! =)

Rosa drömmar!

Bakade små rosa Cupcakes.. Som vanligt hade jag min favofrosting men nu i neutral vaniljsmak. Även muffinsen under var i vaniljsmak... Mycket vanilj alltså. =) Tror att jag ska göra några till min farmor som fyller 90år den 11:e....

Citron & ChokladCupcake!

Har ju äntligen gått på semester! =) För att fira detta så tog jag med en citron och chokladcupcake till jobbet. Måste säga att denna chokladfrosting är suuuuuupergod!!! Det är den vanliga frostingen som jag har bloggat tidigare om men jag har tillsatt 40gram kakao. Här kommer grundreceptet: 80gram smör 250gram florsocker 0.4dl mjölk Låt smöret bli rumstempurerat, tillsätt florsockert och kör på låg fart med elvispen. Därefter tillsätter du lite av mjölken, någon tsk åt gången samt ökar farten på elvispen. Frostingen blir vitare och fluffigare ju längre du håller på så minst 5min! =) Sen kan du alltid smaksätta din grundfrosting med: Kakao, kaffe, apelsin, citron, punch, rom, whisky, färska bär, vanilj... Tänk bara på att minska mängden vätska ifall du väljer att smaksätta frostingen! =)

Smithska Udden!

Vi är påväg till smithska udden. Syrran har tagit med all världens vattenleksaker. Här ser ni henne sittandes i Skruttibangbang försökandes att blåsa upp luftmadrassen. Blev liiiite trångt i bilen. ;-)