Fortsätt till huvudinnehåll

Typiskt

Idag har företaget som jag jobbar för gäster och jag ville klä mig en aning representativt. Hittar ett par svarta och snygga byxor i garderoben. Funderade på varför jag inte använt dem på länge. När jag hälsade på uppdragsgivarens gäster så förstod jag varför byxorna låg där de gjorde; dragkedjan i gylfen trillar ner konstant.. Surt och pinsamt!


Kommentarer

syster sa…
taskigt läge.. kram!
Evil Runar sa…
Nåja, så länge du inte är elefanten i rummet eller snattar grapefrukt så är det väl inte SÅ farligt. Jag har också ett par sådana byxor för övrigt, glömmer konstant bort varför jag inte ska ha dem. Har en tendens att alltid ha dem i Tranås.

Populära inlägg i den här bloggen

Sambos!

Eric har kommit in på Göteborgs universitet och imed det kommer vi ta det spännande steget att flytta ihop. 😊 Lite nervös är jag men samtidigt väldigt lycklig.

Morgonpromenad!

Så tyst det kan vara i en storstad. Klockan är typ 10 över 7 och det enda jag hör är duvorna hoande och någon humlas surrande. Skönt och lite märkligt samtidigt. Typ surrealistiskt :) Göteborg!

Högsta vinsten

Här kommer det lite skryt: Jag vann högsta vinsten på jobbets kickoff i helgen! En 30min provflygning i ett skolplan. Det var helt fantastiskt! Är så lycklig!