Fortsätt till huvudinnehåll

6månader

Igår så här vi varit föräldrar till Aksel i 6månader. Detta firades med mys, stormen Knud, klämmis och finmat. 
Att vår lilla kille sedan sov som en prins i sin säng gjorde inte oss föräldrar mindre nöjda med honom.

På tisdag är det 6månaders kontroll. Får se hur det går. :)

Kommentarer

Therese sa…
Sötnosen! Ser så mycket fram emot att få träffa er igen snart ♡♡♡

Populära inlägg i den här bloggen

Krya på dig hälsning!

Har fått en "Krya på dig hälsning" från kollegorna på jobbet. Vet att det är Elisabeth som har tänkt till och genomfört  det men jag blev hemskt glad. Tack! :) Igår fick jag reda på av en slump att jag hade en tid för magnetröngten kl 19.30.  Nä, ni läste inte fel. Jag var kallad till det otroligt märkliga tiden 19.30. Nåja, tiden passade mig utmärkt så jag studsade...? Nä,  haltade dit. Det tog ca 20min att vara i den där maskinen. Ett jäkla oväsende må jag säga men jag fick hörselkåpor med radio i. Nu är det bara att vänta på domen. Vad är det? Främre korsband, bakre korsband, menisken och eller ledband. Kombinationerna är oändliga.  Hoppas dock på frisk. ;)

Bobbo

Tror inte att någon har missat min Bobbo-tårta. 😂 Den finns både på Insta och Fejjan och nu även här. Men måste bara säga att jag är grymt stolt över mig själv. Vanligen så brukar jag ha något som stör mig men denna gång lyckades jag. Är stolt som en tupp! Grunden är en prinsesstårta med hemkokt blåbärssylt. Bästa var att mina syskonbarn gillade den. "Knastårta" tyckte mitt äldre syskonbarn glatt och jag tror att lillkillen som fyllde 2år också var nöjd.

Gått upp i vikt!

Igår ökade jag på min vikt med 2,5kg! Det betyder en totalökning med 7,5kg på skivstången under hösten.   Huwa va ont i musklerna jag har idag men nu börjar jag bli stark! =)