Fortsätt till huvudinnehåll

Julklappar

I år måste jag ha varit snäll då jag har fått många och fina julklappar från mina nära och kära. En av alla bra saker som Tomten kom med är en personlig kalender. Har sett denna produkt jättelänge då min vän Barsin (Anna) har haft en i flera år. Är supernöjd, speciellt med fotot på mina älsklingar.


Kommentarer

Anna sa…
Åh vad fin den var!! Jag fick hem min nya för nån vecka sedan men den har försvunnit i kaoset med renoveringen.. Hoppas den dyker upp snart. Tack för det fina julkortet också! Vi fick inte iväg några i år (heller) trots att de är inhandlade och ligger här nånstans. Kram!
Theresija sa…
Oj.. jag ska nog titta närmare på min superfinaste klapp. Jag har inte sett att det är klockslag.. eller är det det? Måste titta närmare på den och skriva in lite födelsedagar. Hoppas pappas present kommer i tid. : )

Populära inlägg i den här bloggen

Sambos!

Eric har kommit in på Göteborgs universitet och imed det kommer vi ta det spännande steget att flytta ihop. 😊 Lite nervös är jag men samtidigt väldigt lycklig.

Morgonpromenad!

Så tyst det kan vara i en storstad. Klockan är typ 10 över 7 och det enda jag hör är duvorna hoande och någon humlas surrande. Skönt och lite märkligt samtidigt. Typ surrealistiskt :) Göteborg!

Högsta vinsten

Här kommer det lite skryt: Jag vann högsta vinsten på jobbets kickoff i helgen! En 30min provflygning i ett skolplan. Det var helt fantastiskt! Är så lycklig!