Fortsätt till huvudinnehåll

Introkurs!

Har varit på introkurs med nya jobbet.. I introkursen ingick förutom en massa föreläsningar om företagets regler, förordningar, strukturer, en middag: skaldjursbuffé MUMS! Hann att gnaga i mig ½hummer, 4 hafskräftor och ngra krabbklor. Buffén toppades med lite C2H5OH med olika smakämnen och bastubad till kl 03.30.. Hade lite svårt att hänga med på de fortsatta föreläsningarna om företaget dagen efter. Men ni som känner mig vet ju att jag har svårt att sitta stilla och bara lyssna eller hur Camilla?! =)

Slutbetyg på företagets introkurs: Helt okej även om jag fortfarande har lite svårt med strukturen i företaget. Men vem bryr sig? Jag lärde känna en jäkla massa roliga människor.

Pssst! Jag längtar till kräftskivan nästa helg bara så att ni vet! =)

Kommentarer

Anonym sa…
O vi längtar efter dig förståss :-) ses på lördag, kramis
Anonym sa…
hej, jag längtar givetvis också efter att få träffa dig. Kan ju inte vara med på lördag för jag ska ha ett eget sjöslag hemma tillsammans med mina gamla handbollstjejer och deras gubbar. Jag antar att du satt och halvsov dag 2 på din introkurs. Jag hade ju kurs här på jobbet förra veckan men de var pigga dag 2 också, förmodligen berodde det på att det inte var något vidare drag på Bjertorp..! Vi hörs.
Anonym sa…
Kräftkalaset blir kanon tror jag. Cykelturen från Lisch som vissa ska ta kommer nog att höja stämningen och förlänga vägen den sista biten.....

Populära inlägg i den här bloggen

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Bobbo

Tror inte att någon har missat min Bobbo-tårta. 😂 Den finns både på Insta och Fejjan och nu även här. Men måste bara säga att jag är grymt stolt över mig själv. Vanligen så brukar jag ha något som stör mig men denna gång lyckades jag. Är stolt som en tupp! Grunden är en prinsesstårta med hemkokt blåbärssylt. Bästa var att mina syskonbarn gillade den. "Knastårta" tyckte mitt äldre syskonbarn glatt och jag tror att lillkillen som fyllde 2år också var nöjd.

Pimpa färdigsoppor

Jodåsåatt.. Lunch på hemmakontoret är inte så avancerat och speciellt inte när man gör som jag och försöker pimpa till helfabrikat så som Keldas soppor. Här nedan ser ni två av mina favoriter för stunden.  Mild Tomatsoppa Spicy Thai Keldas milda tomatsoppa är pimpad med överbliven ölkorv, trötta körsbärstomater, ledsen bladspenat och ett stänk med chiliflakes. Keldas Spicy Thai är proppad med rejält av små bitar av trist broccolistam, överbliven kyckling, slokande koriander och chiliflakes.  Ser ganska ok ut  eller vad tycker ni? Ska också säga att det smakar helt okej map att det är saker som kunde ha hamnat i soporna pga lathet.  Ska erkänna att jag har testat deras sparrissoppa och slängt i överblivna hårdkokta ägg och finhackad rödlök men njaa.. det rekommenderas inte. 😂 Tänker testa svampsoppan inom kort men ser fler möjligheter med tomatsoppan.