Fortsätt till huvudinnehåll

SEMLOR!


Jag är som en ko. Fyra magar; en matmage, en ölmage, en popcornmage och tillsist en säsongsmage! :) och som ni alla fattar så är det semlor som är på tapeten just nu.

Kommentarer

Therese sa…
Åhhh, va underbart gott!! Hur många blev det?!? :)
Anna sa…
Fy fan vad gott!! Jag åt min första för typ två månader sedan.. Det kändes fult. Men nu är det ok snart!
/Thildisen sa…
Åt faktiskt 3 stycken.. en till lunch och 2 till efter kl 15.
Men jag vet inte om jag vill räkna de 2 sista som fullgoda semlor då min sötnos bestämde sig för att öppna lådan och sen slänga den med innehåll i golvet. =/ Han tycker inte semlor är så gott som jag...
Therese sa…
vilket slöseri!!! han är inte en sötnos i mina ögon om han gör så med goooooooda semlor!
lillayss sa…
du fick mig att äta två.

Populära inlägg i den här bloggen

Sambos!

Eric har kommit in på Göteborgs universitet och imed det kommer vi ta det spännande steget att flytta ihop. 😊 Lite nervös är jag men samtidigt väldigt lycklig.

Jag e kär! =)

Tror att jag är kär.. igår hittade jag en mobiltelefon som jag verkligen, verkligen vill ha: X10 mini. Frågan lyder bara om jag ska vara seriös och kolla upp om ska byta mobiloperatör eller ej. Får se men det lutar åt att en Pearl white alternativt Lime. Men Svart är ju mer praktiskt. =)

Morgonpromenad!

Så tyst det kan vara i en storstad. Klockan är typ 10 över 7 och det enda jag hör är duvorna hoande och någon humlas surrande. Skönt och lite märkligt samtidigt. Typ surrealistiskt :) Göteborg!