Fortsätt till huvudinnehåll

Shoppinglistan

Under hösten 2012 så har jag tyckt att jag skulle få unna mig lite grejer och därför gjorde jag mig en lista. En lista att bli lite lyckligare utav. =)
Å lite gladare har jag ju blivit i med den men har även kommit till insikten att jag verkligen inte blir lyckligare av shopping.
Är nog inte den typiska shoppingtjejen. 
 
Så vad var det jag satt upp på listan? Här nedan ser ni den.
 
Jeans - 2par
Schysst Skinnjacka
Hårryckarmaskin
Ögonfransfärg
Toppar
Koftor
Långärmade tröjor
Höstskor
Linnen
BH:ar
"Mysmaskin" från Lelo =)
HDMI-kabel
 
Självklart har jag köpt och gjort så mycket mer men detta var den lista som jag satte upp till mig själv.
Fick allt ovan för blygsamma summan 10kkr.. inte så illa faktiskt. =)
Finns vissa köp som jag är med nöjd med än andra. Skinnjackan i pilotstyle från Aeronautica Militare,min eplilator från Braun, mina svarta jeans och såklart min produkt från Lelo. 
 
Nu är det dock dax att börja spara lite. Är grymt sugen på att åka iväg och åka lite skidor.
 
 

Kommentarer

Miss U sa…
Lite mer än jag ville veta haha kram!

Populära inlägg i den här bloggen

Pollenallergi eller förkyld?

Sovit skit dåligt inatt. Varm och kall. Näsan som har varit delvis täppt och ögon som kliar som attans. Många av mina symtom tyder på förkylning men de kliande ögonen lutar mer mot allergi. Kanske har båda samtidigt? Vore ju inte konstigt alls för att vara mig. 😂

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Snart så

Imorgon är det dax. Då blir det första delen av min knäoperation. De ska göra en titthålsoperation för att se vad som pågår i mitt knä. Eventuellt ska de rätta till saker med min menisk. I värsta fall så är den mycket trasig och då kommer det att ta låååång tid. 6veckor eller mer med kryckor och otros.  Siktar mot det värsta så kan det bara bli bättre. Så innan jag ska ta den första av två förberedande bad ska jag få hjälp av min syster att borsta mitt hår.. det är lite tovigt. 😂