Fortsätt till huvudinnehåll

Badrum efter 3dagar!

De har nu i 3dagars tid rivit ut allt från vårt badrum. Ändå in till den nakna betongen. Sedan har se lagt på någon typ av primer för att putsen ska fästa ordentligt.
Ska bli spännande att se vad som har skett efter idag. 

Under tiden detta projekt är igång så är jag och Eric små skitgrisar. Vi tänkte passa på och ta en dusch (den första för mig sen i måndags!!!) på mitt jobb idag. 😂🐷

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Österrike

Vi är påväg till Wagrain, Österrike för att få lite snö. Resan börjar med en sväng förbi pappa/morfar Sven för att lämna Daisy som ska hänga med honom alla dagarna. Han bjöd oss även på en god middag innan vi fortsatte vår färd mot Stockholm!  Vi flyger nämligen från Stockholm för det var det snabbaste och billigaste sättet att ta sig ner till Wagrain. 🙃 Checkin var kl 04.00 så det blev att köra hela natten men det gick bra.  Aksel skötte sig som en kung genom alla moment på flygplatsen. 😍  Nu väntar vi bara på att vakna och landa i Salzburg. 

Bobbo

Tror inte att någon har missat min Bobbo-tårta. 😂 Den finns både på Insta och Fejjan och nu även här. Men måste bara säga att jag är grymt stolt över mig själv. Vanligen så brukar jag ha något som stör mig men denna gång lyckades jag. Är stolt som en tupp! Grunden är en prinsesstårta med hemkokt blåbärssylt. Bästa var att mina syskonbarn gillade den. "Knastårta" tyckte mitt äldre syskonbarn glatt och jag tror att lillkillen som fyllde 2år också var nöjd.

Krya på dig hälsning!

Har fått en "Krya på dig hälsning" från kollegorna på jobbet. Vet att det är Elisabeth som har tänkt till och genomfört  det men jag blev hemskt glad. Tack! :) Igår fick jag reda på av en slump att jag hade en tid för magnetröngten kl 19.30.  Nä, ni läste inte fel. Jag var kallad till det otroligt märkliga tiden 19.30. Nåja, tiden passade mig utmärkt så jag studsade...? Nä,  haltade dit. Det tog ca 20min att vara i den där maskinen. Ett jäkla oväsende må jag säga men jag fick hörselkåpor med radio i. Nu är det bara att vänta på domen. Vad är det? Främre korsband, bakre korsband, menisken och eller ledband. Kombinationerna är oändliga.  Hoppas dock på frisk. ;)