Fortsätt till huvudinnehåll

Felix is alive!

Vi har inte bakat något surdegsbröd det senaste halvåret men vår surdeg Felix har stått i kylskåpet och bara väntat på lite mer kärlek och rågmjöl. 

I tisdags skedde det och Felix levererade föredömligt. Ett gott bröd som pojkarna slukade på mindre än 2dagar. Därför fick Felix arbeta igen. Denna gången kalljäste jag den i kylskåpet i närmare 24h. 

Visst är det fint? 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Påskpyntar del 1

Tänker att i år ska vi ha påskpynt så jag börjar lite blygsamt så får vi se om det blir mer nästa år. I hallen: Söt liten kanin På ytterdörren har jag äntligen bytt ut granriskransen mot en björkriskrans. Min mamma hade alltid sådana. Aksel pysslade ihop en kyckling.

Dansk julmat

Såhär på annandagen så blev det traditionell dansk julmat; Flæskesteg, rødkål og brune kartofler. Inte så dumt med tanke på smakerna. Fläsket som är salt, rödkålen som är syrligt och slutligen de karameliserade potatisen. Allt går lite konstigt nog bra ihop.

Lyxfrukost hos syrran

Min söta rara snyggingsyster bjöd på lyxfrukost idag. Gottgott!