Fortsätt till huvudinnehåll

Cook-Along!

Igår så deltog jag på en Ericssonarrangerad Cook-along på lunchen. Det var en Johanna och Hanna från "Portionen under tian" som ledde eventet och det var faktiskt ganska roligt att göra detta tillsammans med ca 300st andra Ericsson:are. Vi var dock bara 3st som deltog från avdelningen.

Fräser löken till matveteotton.


Fixar med toppingen.

Fixade två olika toppings då Eric inte gillar fetaost/salladsost. Hade i lite persilja och pressad citron för att få lite syra. GOTT!


Tisdagens lunch blev alltså en läcker Matveterisotto som toppas med en härlig röra gjord på kikärtor, fetaost, soltorkade tomater och oliver. Receptet hittar ni här!


Sådana här event är ju perfekta under Covid-19. Matveterisotton toppas med en härlig röra på kikärtor, fetaost, soltorkade tomater och oliver.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Påskpyntar del 1

Tänker att i år ska vi ha påskpynt så jag börjar lite blygsamt så får vi se om det blir mer nästa år. I hallen: Söt liten kanin På ytterdörren har jag äntligen bytt ut granriskransen mot en björkriskrans. Min mamma hade alltid sådana. Aksel pysslade ihop en kyckling.

Dansk julmat

Såhär på annandagen så blev det traditionell dansk julmat; Flæskesteg, rødkål og brune kartofler. Inte så dumt med tanke på smakerna. Fläsket som är salt, rödkålen som är syrligt och slutligen de karameliserade potatisen. Allt går lite konstigt nog bra ihop.

Lyxfrukost hos syrran

Min söta rara snyggingsyster bjöd på lyxfrukost idag. Gottgott!