FortsÀtt till huvudinnehÄll

Katten med nio liv!

Daisy, sicken katt! 😍 Hon Ă€r verkligen katten med nio liv!đŸ˜ș. Hon blev ju dĂ„lig i söndags som ni vet och jag körde henne till blĂ„ StjĂ€rnan mĂ„ndag morgon kl 06.45.

IgĂ„r 9/8 (pĂ„ internationella kattdagen) ringde veterinĂ€ren och antydde att jag skulle avliva henne för hon var sĂ„ dĂ„lig. đŸ˜­đŸ˜±

Förutom sin kroniska njursvikt hade hon nu ocksĂ„ bukspottsinflammationen och galna levervĂ€rden men sĂ„ frĂ„gade jag lite och vi kom överens om att hon skulle bli kvar med behandling tills onsdag. DĂ€refter skulle vi se. 

Har ju gĂ„tt och trott att allt Ă€r kört men sĂ„ ringer veterinĂ€ren och sĂ€ger att hon verkar sĂ„ bra att hon fick Ă„ka hem idag.đŸ„° SĂ„ kl15.00 var jag och hĂ€mta henne. 


Nu hÄller vi tummarna och hoppas det rÀcker med inplannerade Äterbesöket i om ca 14dagar.

Och ja, jag vet att jag har henne pĂ„ lĂ„nad tid. Men sĂ„ lĂ€tt att jag glömmer det.. 😓😭

Kommentarer

PopulÀra inlÀgg i den hÀr bloggen

HIF- Cupcake

IgÄr gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blÄ detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med smÄ SP-blommor och söta snöflingor& pÀrlor frÄn Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbÀrsmarmelad och cream chease: Frostingen Àr en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir vÀldans gott. =)

Bobbo

Tror inte att nĂ„gon har missat min Bobbo-tĂ„rta. 😂 Den finns bĂ„de pĂ„ Insta och Fejjan och nu Ă€ven hĂ€r. Men mĂ„ste bara sĂ€ga att jag Ă€r grymt stolt över mig sjĂ€lv. Vanligen sĂ„ brukar jag ha nĂ„got som stör mig men denna gĂ„ng lyckades jag. Är stolt som en tupp! Grunden Ă€r en prinsesstĂ„rta med hemkokt blĂ„bĂ€rssylt. BĂ€sta var att mina syskonbarn gillade den. "KnastĂ„rta" tyckte mitt Ă€ldre syskonbarn glatt och jag tror att lillkillen som fyllde 2Ă„r ocksĂ„ var nöjd.

Pimpa fÀrdigsoppor

JodĂ„sĂ„att.. Lunch pĂ„ hemmakontoret Ă€r inte sĂ„ avancerat och speciellt inte nĂ€r man gör som jag och försöker pimpa till helfabrikat sĂ„ som Keldas soppor. HĂ€r nedan ser ni tvĂ„ av mina favoriter för stunden.  Mild Tomatsoppa Spicy Thai Keldas milda tomatsoppa Ă€r pimpad med överbliven ölkorv, trötta körsbĂ€rstomater, ledsen bladspenat och ett stĂ€nk med chiliflakes. Keldas Spicy Thai Ă€r proppad med rejĂ€lt av smĂ„ bitar av trist broccolistam, överbliven kyckling, slokande koriander och chiliflakes.  Ser ganska ok ut  eller vad tycker ni? Ska ocksĂ„ sĂ€ga att det smakar helt okej map att det Ă€r saker som kunde ha hamnat i soporna pga lathet.  Ska erkĂ€nna att jag har testat deras sparrissoppa och slĂ€ngt i överblivna hĂ„rdkokta Ă€gg och finhackad rödlök men njaa.. det rekommenderas inte. 😂 TĂ€nker testa svampsoppan inom kort men ser fler möjligheter med tomatsoppan.