Fortsätt till huvudinnehåll

Grå och trist måndag

Idag var det en såndär intet sägande dag igen. Fick förvisso igång Pro/E och kan äntligen sitta och konstruera men tåget blev försenat en ½timma så det tog ca 2,5h att ta sig till jobbet. Kanske berodde det på den där urspårningen i Stockholm men jag är tveksam. Det som är intressant att fundera på är varför ett tåg som "Startar" i Skövde kan bli 11min sen till Herrljunga. Ifs så är ju lokföraren ingen övermänniska utan kan försova sig som alla andra men nu har han gjort det lite väl ofta. Får väl klaga till Västtrafik/SJ.

Det som jag möjligtvis kan glädjas åt är att mina Ericssonaktier steg en aning efter ett en mycket positiv kvartalsrapport. Lär dröja innan jag gör storkovan på dem..

Kommentarer

Anonym sa…
Skriv om helgen snart!

Populära inlägg i den här bloggen

Pollenallergi eller förkyld?

Sovit skit dåligt inatt. Varm och kall. Näsan som har varit delvis täppt och ögon som kliar som attans. Många av mina symtom tyder på förkylning men de kliande ögonen lutar mer mot allergi. Kanske har båda samtidigt? Vore ju inte konstigt alls för att vara mig. 😂

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Snart så

Imorgon är det dax. Då blir det första delen av min knäoperation. De ska göra en titthålsoperation för att se vad som pågår i mitt knä. Eventuellt ska de rätta till saker med min menisk. I värsta fall så är den mycket trasig och då kommer det att ta låååång tid. 6veckor eller mer med kryckor och otros.  Siktar mot det värsta så kan det bara bli bättre. Så innan jag ska ta den första av två förberedande bad ska jag få hjälp av min syster att borsta mitt hår.. det är lite tovigt. 😂