Fortsätt till huvudinnehåll

mobiler+toaletter=osant!!


"Han hade inte lika tur som dig :)" Skrev Carro till mig i ett mail igår och bifogade en länk från aftonbladet. I artikeln som det länkades till går det att läsa följande:

"Försökte fiska upp sin tappade mobil!
En 26-årig fransman fastnade i söndags med armen i toaletten ombord på ett tåg när han försökte fiska upp sin tappade mobiltelefon.
Missödet inträffade på ett eftermiddagståg mellan franska La Rochelle och Bordeaux.
Tåget stoppades och blev hela två timmar försenat när brandkåren kallades in för att få loss mannen.
– Han kom ut på en bår med handen kvar i toalettskålen som fick sågas loss, sa Benoit Gigou, medpassagerare och ögonvittne.

Enligt uppgifter från räddningsarbetarna ska mannen ha upplevt smärtor i armbågen men han ska dock ha klarat sig från incidenten utan några brutna ben.
Ett gott råd: försöka att inte plocka upp tappade saker ur tågtoaletter. Liknande olyckor har hänt förr om man får tro medierapporter. 1993 rapporterades en nästan identisk olycka, också den på ett fransk tåg. Den gången handlade det om en tappad plånbok. Tio år senare tappade en man mobilen i toan på ett pendeltåg på väg mot Grand Central Station i New York. Brandkåren fick såga loss även denne olycklige. "


Nu såhär efteråt förstår jag ju att jag har kommit undan med blotta förskräckelsen. Man ska inte köra ner handen i toan för TÄNK om jag hade fastnat på Teréses toa?! Ja då hade jag inte suttit här nu!! =)

Kommentarer

TT sa…
Men tänk så trevligt! Då hade ju jag haft dig här istället ;-)
Barsine sa…
Fan i helvete, gissa vad som just hände. Jag tappade min lur i toan. Den ligger på tork nu, och än så länge verkar den funka iaf, jag var jävligt snabb med att fiska upp den. Tvekade inte ens...
Anonym sa…
Hur har det gått med telefonen? Funkar den nu eller?

Populära inlägg i den här bloggen

Pollenallergi eller förkyld?

Sovit skit dåligt inatt. Varm och kall. Näsan som har varit delvis täppt och ögon som kliar som attans. Många av mina symtom tyder på förkylning men de kliande ögonen lutar mer mot allergi. Kanske har båda samtidigt? Vore ju inte konstigt alls för att vara mig. 😂

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Snart så

Imorgon är det dax. Då blir det första delen av min knäoperation. De ska göra en titthålsoperation för att se vad som pågår i mitt knä. Eventuellt ska de rätta till saker med min menisk. I värsta fall så är den mycket trasig och då kommer det att ta låååång tid. 6veckor eller mer med kryckor och otros.  Siktar mot det värsta så kan det bara bli bättre. Så innan jag ska ta den första av två förberedande bad ska jag få hjälp av min syster att borsta mitt hår.. det är lite tovigt. 😂