Fortsätt till huvudinnehåll

Bio: The Girl with the Dragon Tattoo

Igår blev det biobesök : The Girl with the Dragon Tattoo (2011) med Emil, Syrran och Jonis. Detta blir andra gången i mitt liv jag ser en film 2ggr på bio om man räknar Män som hatar kvinnor (2009) som samma film.
 
Den andra filmen som jag har sett på bio mer än än gång är Fyra bröllop och en begravning från 1994. Den såg jag faktiskt 3 gånger på bio för jag förstod verkligen inte vad som var så hysteriskt bra med den... sånär på Wet Wet Wet´s superhit "Love Is All Around". Har faktiskt sett den på tv någon gång efteråt när jag har blivit äldre och visare men är fortfarande av samma åsikt.  Eller? När jag tänker på det så har jag nog ändrat åsikt om "Love Is All Around" oxå. En riktig smör&slajmballad... BLÄ!
 
Åter till ursprungsämnet: The Girl with the Dragon Tattoo. Helt okej film och har man inte sett den svenska Män som hatar kvinnor så duger denna gott.

Kommentarer

Theresija sa…
Ska du se de andra på bio? Jag har inte sett den sista filmen.

Populära inlägg i den här bloggen

Pollenallergi eller förkyld?

Sovit skit dåligt inatt. Varm och kall. Näsan som har varit delvis täppt och ögon som kliar som attans. Många av mina symtom tyder på förkylning men de kliande ögonen lutar mer mot allergi. Kanske har båda samtidigt? Vore ju inte konstigt alls för att vara mig. 😂

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Snart så

Imorgon är det dax. Då blir det första delen av min knäoperation. De ska göra en titthålsoperation för att se vad som pågår i mitt knä. Eventuellt ska de rätta till saker med min menisk. I värsta fall så är den mycket trasig och då kommer det att ta låååång tid. 6veckor eller mer med kryckor och otros.  Siktar mot det värsta så kan det bara bli bättre. Så innan jag ska ta den första av två förberedande bad ska jag få hjälp av min syster att borsta mitt hår.. det är lite tovigt. 😂