Fortsätt till huvudinnehåll

Maria Alm

Sorry att jag inte har uppdaterat er på mina äventyr men jag har inte haft tillgång till internet fören nu dvs idag onsdagen den 11e dec.

Lämnade ett kallt Bad Gastein i söndags för att åka till Maria Alm. Innan vi for så vinkades det adjö till alla de andra guiderna. 9842723190 som skulle till Saalbach fick de putta igång. Frederik som hade fått i uppdrag att köra mig till Maria Alm hade det inte så lätt. Först att han skulle behöv sitta bredvid en snacksalig svenska som han knappt förstår till att försöka kränga på snökedjor på bilen. 
Vi tog nämligen en rövare och försökte köra över bergspasset i Dienten men då lutningen på backen var 14% och vägen var vit så försökte vi få på snökedjorna. Dock så var en av dem trasiga. Det blev att köra tillbaka ner i dalen och köra via Zell am See och Saalfelden istället.

Vad kan man säga? Man lär så länge man lever. ;)

De senaste dagarna har jag och min uppstartsguide Mille besökt de flesta av mina samarbetspartners här i Mara Alm. Har även varit på kommunhuset och skrivit in mig i kommunen. Idag ska jag få stå på egna ben hos en hotellpartner. Ska bli spännande. =) =)

Där eftet ska vi ut och stå på ski hela daaaaaagen!!! =D

Kommentarer

Carolin sa…
Låter som ett riktigt äventyr :) Hur gick det på skidorna?

Populära inlägg i den här bloggen

Pollenallergi eller förkyld?

Sovit skit dåligt inatt. Varm och kall. Näsan som har varit delvis täppt och ögon som kliar som attans. Många av mina symtom tyder på förkylning men de kliande ögonen lutar mer mot allergi. Kanske har båda samtidigt? Vore ju inte konstigt alls för att vara mig. 😂

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Snart så

Imorgon är det dax. Då blir det första delen av min knäoperation. De ska göra en titthålsoperation för att se vad som pågår i mitt knä. Eventuellt ska de rätta till saker med min menisk. I värsta fall så är den mycket trasig och då kommer det att ta låååång tid. 6veckor eller mer med kryckor och otros.  Siktar mot det värsta så kan det bara bli bättre. Så innan jag ska ta den första av två förberedande bad ska jag få hjälp av min syster att borsta mitt hår.. det är lite tovigt. 😂