Fortsätt till huvudinnehåll

En vecka

Då har jag varit hemma i Sverige i precis en vecka. Samtidigt som det känns som jag har tillbringat hela tiden i sängen... vilket jag oxå har till stor del så har det hänt massor.

I lördags:
Lillasyster överaskade mig med att plocka upp mig på flygplatsen. ♡ Självklart var hennes älskling Roland med. Det hjälpte mig på alla sätt och vis med shopping och annat.

I söndags:
Låg på soffan (även i sängen) mest hela dagen och njöt av att få vara hemma. Åt semlor!! ♡

Måndags:
Besökte läkaren som skickade remisser till magnetröngten och ortopeden.  Undra hur länge det dröjer?!

Tisdags:
Besökte min gamla uppdragsgivare Arcam. Insåg att jag har saknat dem och stället... kryssar fingrarna att de vill ha tillbaka mig.

Onsdag:
Besökte en sjukgymnast och fick en massa övningar. Passade även på att fira min födelsedag. Fick världens största och finaste tulipanbukett av Eric. ♡ På kvällen var det den obligatoriska våffeldagen.  Tjejerna var förbi och jag fick en massa skojiga presenter av dem. Helen hade verkligen hittat på något wxtra speciellt.  Kubb och grill i sommar?! :) Kakaoburken var oxå en superpresent tillsammans med vuxenpoängsspelet. :)

Torsdag:
Gjorde återtåg i brfens styrelse som ordförande.  =)

Fredag:
Tvätt av kläder, lunch med lillkusinen och hennes pojke. De bjöd på Thildapasta. Mums!

Idag lördag:
Lunch på stan. Ska se om jag kan hitta mig några fler leggings/klänningar då de verkar funka bra nu när jag känner mig lite säsongstjock. :p Ska även se till att luncha med min faster&hennes man samt lillkusinen.  Men först ska jag starta med de obligatoriska rehabövningarna.

Kommentarer

Helen sa…
Såklart vi skall spela kubb menans vi grillar...

Jag skall reda börja tokladda!!!
Miss U sa…
: ) lät som en rätt lyckad vecka tycker jag!

Populära inlägg i den här bloggen

Pollenallergi eller förkyld?

Sovit skit dåligt inatt. Varm och kall. Näsan som har varit delvis täppt och ögon som kliar som attans. Många av mina symtom tyder på förkylning men de kliande ögonen lutar mer mot allergi. Kanske har båda samtidigt? Vore ju inte konstigt alls för att vara mig. 😂

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Snart så

Imorgon är det dax. Då blir det första delen av min knäoperation. De ska göra en titthålsoperation för att se vad som pågår i mitt knä. Eventuellt ska de rätta till saker med min menisk. I värsta fall så är den mycket trasig och då kommer det att ta låååång tid. 6veckor eller mer med kryckor och otros.  Siktar mot det värsta så kan det bara bli bättre. Så innan jag ska ta den första av två förberedande bad ska jag få hjälp av min syster att borsta mitt hår.. det är lite tovigt. 😂