Fortsätt till huvudinnehåll

3veckor kvar till semestern!

Det är 3veckor kvar och idag var jag tidigt på jobbet. Ska gå redan kl 12.00 då jag ska på ett besök hos min sjukgymnast.

När man är tidig på morgonen så får man skymta några av Lindholmens innevånare: vildkaninerna. Idag fick jag även se en kaninunge. DEN var så otroligt söt. Tyvärr så fick jag ingen bild på den men lånar en bild från denna blogg: http://friedha.blogspot.se/2010/07/tva-stopp-vid-gamlestadstorget.html?m=1

Kommentarer

Carolin sa…
Å vilken sötis!
Håller med ska bli så skönt med semester.....längtar

Populära inlägg i den här bloggen

Sambos!

Eric har kommit in på Göteborgs universitet och imed det kommer vi ta det spännande steget att flytta ihop. 😊 Lite nervös är jag men samtidigt väldigt lycklig.

Jag e kär! =)

Tror att jag är kär.. igår hittade jag en mobiltelefon som jag verkligen, verkligen vill ha: X10 mini. Frågan lyder bara om jag ska vara seriös och kolla upp om ska byta mobiloperatör eller ej. Får se men det lutar åt att en Pearl white alternativt Lime. Men Svart är ju mer praktiskt. =)

Morgonpromenad!

Så tyst det kan vara i en storstad. Klockan är typ 10 över 7 och det enda jag hör är duvorna hoande och någon humlas surrande. Skönt och lite märkligt samtidigt. Typ surrealistiskt :) Göteborg!