FortsÀtt till huvudinnehÄll

Tur!

Idag hade jag tur. 😊

Fick en power bank i present!!

SĂ„klart packade jag inte ner nĂ„n laddare till mina telefoner men det löste ju sig dĂ„ Ericsson gav alla oss en power bank. 😁

Kommentarer

Miss U sa…
SkrÄar har tur

PopulÀra inlÀgg i den hÀr bloggen

Jamie Olivers spaghetti med rÀkor och rucola

Spaghetti, den ultimata vardagsrĂ€tten dĂ„ det gĂ„r snabbt och enkelt att laga. Detta passar ju en stressad karriĂ€rkvinna som mig som emellanĂ„t ska sno ihop kvĂ€llsmat efter en lĂ„ng arbetsdag. Denna rĂ€tt av Jamie Oliver Ă€r perfekt för oss för vi har nĂ€stan alltid allt som ingĂ„r hemma: rĂ€kor, vitt vin, chili och frĂ€sch citron. Sedan sĂ„ freebasar jag en aning oxĂ„. Idag blev det grönkĂ„l istĂ€llet för rucola och lite rödlök i.  Receptet kommer ur boken: Jamies Italien men ni kan Ă€ven hitta det pĂ„ denna  sidan. Till detta drack vi ur en av halvflaskorna som var kvar frĂ„n gĂ„rdagens vinprovning. Gott Ă€r betyget. 

Pimpa fÀrdigsoppor

JodĂ„sĂ„att.. Lunch pĂ„ hemmakontoret Ă€r inte sĂ„ avancerat och speciellt inte nĂ€r man gör som jag och försöker pimpa till helfabrikat sĂ„ som Keldas soppor. HĂ€r nedan ser ni tvĂ„ av mina favoriter för stunden.  Mild Tomatsoppa Spicy Thai Keldas milda tomatsoppa Ă€r pimpad med överbliven ölkorv, trötta körsbĂ€rstomater, ledsen bladspenat och ett stĂ€nk med chiliflakes. Keldas Spicy Thai Ă€r proppad med rejĂ€lt av smĂ„ bitar av trist broccolistam, överbliven kyckling, slokande koriander och chiliflakes.  Ser ganska ok ut  eller vad tycker ni? Ska ocksĂ„ sĂ€ga att det smakar helt okej map att det Ă€r saker som kunde ha hamnat i soporna pga lathet.  Ska erkĂ€nna att jag har testat deras sparrissoppa och slĂ€ngt i överblivna hĂ„rdkokta Ă€gg och finhackad rödlök men njaa.. det rekommenderas inte. 😂 TĂ€nker testa svampsoppan inom kort men ser fler möjligheter med tomatsoppan. 

Bobbo

Tror inte att nĂ„gon har missat min Bobbo-tĂ„rta. 😂 Den finns bĂ„de pĂ„ Insta och Fejjan och nu Ă€ven hĂ€r. Men mĂ„ste bara sĂ€ga att jag Ă€r grymt stolt över mig sjĂ€lv. Vanligen sĂ„ brukar jag ha nĂ„got som stör mig men denna gĂ„ng lyckades jag. Är stolt som en tupp! Grunden Ă€r en prinsesstĂ„rta med hemkokt blĂ„bĂ€rssylt. BĂ€sta var att mina syskonbarn gillade den. "KnastĂ„rta" tyckte mitt Ă€ldre syskonbarn glatt och jag tror att lillkillen som fyllde 2Ă„r ocksĂ„ var nöjd.