Fortsätt till huvudinnehåll

Spara

Idag är det den 25e och det betyder lön för en del människor och det gäller även mig. 
Det är dagen innan jag får lön till ca den fjärde dagen i nästkommande månad som jag loggar in som mest på bankapparna. Det gör jag för att försäkra mig om att allt blir betalt som ska betalas och jag ser hur mycket som blir över. Det som lir över ska sparas.

Jag sparar pengar:
Lite i fonder, lite på ISK-konton, lite i form av amoteringar,  lite i aktier och en hel del sparande i icke räntegivande bankkonto. Det sistnämda är ju inte så klokt. Jag vet om det men får inte riktigt tummen ur och styr upp det. 

Varför jag sparar jag:
Till ett större boende.
Slippa arbeta när jag är säg 55år OM jag vill.
Ha pengar till roliga saker.
Se till att mitt barn får en bra start i livet.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fredag!

Gisses va dagarna går fort det var inte länge sen jag åkte iväg, inte länge sedan jag kom hem och nu är det snart helg igen. Tiden går fort när man har roligt och mycket att göra.   Ikväll blir det övernattning med mina små scouter. De där små söta gynnarna som kallar mig för: Fröken-Scoutledare-Thildisen. <3  Har poppat en massa popcorn som de ska få smaska på ikväll. Innan dess ska vi grilla korv i äkta scoutanda. Ska bli så mysigt.    Nä, nu måste jag rusa iväg till jobbet. 

1år

Då har jag sovit en hel massa nätter i vår fina lägenhet på Norra Skeppspromenaden och jag saknar inte alls lägenheten på Eklandagatan 45. Har faktiskt sovit 365nätter nu och rent generellt så sover vi alla så mycket bättre nu. Klockan är strax innan 24.00 och vi har hämtat upp Eric på flygplatsen. Det är nog en av de få nackdelarna jag kan komma på med att bo på Eriksberg. 😅 Jag hoppas verkligen att jag och pojkarna kommer fortsätta att trivas här på Norra Skeppspromenaden. En som stormtrivs är Daisy! Kolla in bilden på denna livsnjutaren: Här ligger hon varje dag och har gjort så större delen av året. 

Födelsedagstårta

Farmor gjorde en underbart god tårta till mitt födelsedagsfirande igår. Jag vet varifrån jag har fått min matlagningstalang ifrån. Tack farmor! <3