Fortsätt till huvudinnehåll

Älskade familj och vänner!

Var hemma hos mamma och pappa i helgen 19-21 augusti eftersom min far hade råka ut för en olycka på onsdagen. Han blev påkörd av en släpvagn (+bil) när han var inne i Vara för att försöka fixa ett annat problem; en trasigt kylskåp.

Ett besök som var planerat att vara på dryga 24h blev till dryga 48h efter ett 11h långt besök på Lidköpings akut. 

Vi dvs jag och Aksel kom till Arentorp vid 17.00snåret. Inser redan när jag kliver in att det luktar lite märkligt men det var INGET mot doften när jag öppnade kylskåpet. Fick ringt ELON i Vara och de var supersöta och fixade fram ett lånekylskåp. Tack Rickard! 

Lycklig över att ha löst ett problem redan vid 18.00. 

Dagen efter var det tid att försöka får styr på resten. En sväng till sopstationen med matvaror som var förstörda och sedan vidare med pappa/morfar till jourcentralen i Lidköping för att sedan åka vidare till akuten.
Efter många timmars väntan så blev pappa slutligen röngtad och det var något med revbenen. Han fick smärtstillande och nu är gubben bättre. :) 
Lite bilder från dagen:


Roar oss med att läsa vuxentidningar högt i väntrummet! 😜


Leka doktor med morfar!

Skönt att krypa ner efter en lång dag på sjukhuset


Blommor från en vän 💓

När vi kom hem på söndagen möttes jag av blommor vid dörren! Det var blommor från min vän som jag ursprungligen skulle ha mött men fick ställa in pga det långa akutbesöket. Tack! Så glad att jag har vänner som du!

Kommentarer

Miss U sa…
Vad sött! Tråkigt att det blev så.

Populära inlägg i den här bloggen

Pollenallergi eller förkyld?

Sovit skit dåligt inatt. Varm och kall. Näsan som har varit delvis täppt och ögon som kliar som attans. Många av mina symtom tyder på förkylning men de kliande ögonen lutar mer mot allergi. Kanske har båda samtidigt? Vore ju inte konstigt alls för att vara mig. 😂

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Snart så

Imorgon är det dax. Då blir det första delen av min knäoperation. De ska göra en titthålsoperation för att se vad som pågår i mitt knä. Eventuellt ska de rätta till saker med min menisk. I värsta fall så är den mycket trasig och då kommer det att ta låååång tid. 6veckor eller mer med kryckor och otros.  Siktar mot det värsta så kan det bara bli bättre. Så innan jag ska ta den första av två förberedande bad ska jag få hjälp av min syster att borsta mitt hår.. det är lite tovigt. 😂