Fortsätt till huvudinnehåll

Jaha, va ska vi göra nu då?

Emil & Jag tänkte bjuda ett par goda vänner på middag ikväll men det blev inte så. TRIST men samtidigt blir det inte alltid som man har tänkt sig. Hade storslagna planer på att laga Mammas paradefterrätt: Glass au four (Glass i ugn). Nåja, hinner väl med att laga den en annan dag helt enkelt. Och jag bör ju skära ner på sötsakerna. Lovat mig en skinnjacka om jag kan bli av med 5kg...

Jaha.. nu kommer bara funderingarna på vad jag ska hitta på en dag som denna.. Det är ju trots allt fredag och lite party hade ju varit skojsigt. Får se om jag kan följa med god vän ut och köra AW.... Fast kan man gå på AW då man fortfarande har semester?! *håller tummarna*

Kommentarer

Anna sa…
Den dåliga vännen sitter på jobbet med magont för döende farmor. Kanske inte duger som ursäkt tyvärr? =(

Vi kommer mer än gärna på paradrättsmiddag nästa gång vi är i stan när livet inte är riktigt så kasst som det är just nu.
Carolin sa…
Jag vill äta Glass au four :)

Populära inlägg i den här bloggen

Pimpa färdigsoppor

Jodåsåatt.. Lunch på hemmakontoret är inte så avancerat och speciellt inte när man gör som jag och försöker pimpa till helfabrikat så som Keldas soppor. Här nedan ser ni två av mina favoriter för stunden.  Mild Tomatsoppa Spicy Thai Keldas milda tomatsoppa är pimpad med överbliven ölkorv, trötta körsbärstomater, ledsen bladspenat och ett stänk med chiliflakes. Keldas Spicy Thai är proppad med rejält av små bitar av trist broccolistam, överbliven kyckling, slokande koriander och chiliflakes.  Ser ganska ok ut  eller vad tycker ni? Ska också säga att det smakar helt okej map att det är saker som kunde ha hamnat i soporna pga lathet.  Ska erkänna att jag har testat deras sparrissoppa och slängt i överblivna hårdkokta ägg och finhackad rödlök men njaa.. det rekommenderas inte. 😂 Tänker testa svampsoppan inom kort men ser fler möjligheter med tomatsoppan. 

Bobbo

Tror inte att någon har missat min Bobbo-tårta. 😂 Den finns både på Insta och Fejjan och nu även här. Men måste bara säga att jag är grymt stolt över mig själv. Vanligen så brukar jag ha något som stör mig men denna gång lyckades jag. Är stolt som en tupp! Grunden är en prinsesstårta med hemkokt blåbärssylt. Bästa var att mina syskonbarn gillade den. "Knastårta" tyckte mitt äldre syskonbarn glatt och jag tror att lillkillen som fyllde 2år också var nöjd.

Fiskpinnetacos! 😍

Fredagsmys och firande av internationella champagnedagen. Välstekta och knapriga fiskpinnar tillsammans med finriven spetskål, avokado, gurka, sockerärtor, majonnäs, picklad rödlök och en hemgjord mango- och tomatsalsa. Mums!  Till detta blev det en flaska skumpa. En flaska som vi hade fått i present av vänner.