Fortsätt till huvudinnehåll

Vilken j*vla sida sitter tanklocket på?!

Klart att jag vet var tanklocket på min söta röda skruttis sitter. Har aldrig haft något problem med någon annan bil jag har kört tidigare heller. Så det så!! ;)

Men uppenbarligen är det visst inte så jäkla lätt. Stod på ST1 och kollade när en grabb som borde veta (enligt genusnormer) vars tanklocket på sin SAAB 9.5 ska sitta.

Efter lite letande kliver killen ur bilen och jag ler och säger med lätt ironi:
" Ibland är det inte lätt"

Sätter mig i Skruttis och kör iväg..
Suckar djupt och vänder mig till min lillasyster och säger: " hur j*vla svårt är det att veta vars tanklocket sitter???!!"

Min syster säger:" att det är väl inte så konstigt, han kör kanske inte bil så ofta."

Jag säger då: " Tss ALLA tanklock sitter ju f*r f*n på högersida!"

Efter att jag har kört en liten sträcka.. av händelsevis längs med en parkering där jag till min fasa inser att det inte stämmer. Försöker grabba efter halmstrån och påstår att det nog är märkesberoende vilken sida man har tanklocket...

Syrran: " titta den Volvon där har sitt tanklock på vänster och den har sitt på höger.." Hon ler sådär sött men ändå triumferande. Jag suckar djupt för 2:a gången på kort tid och säger inget mer om saken. Jag är besegrad... Så ett stort förlåt till killen med den silvriga 9.5:an..

Ibland är det inte så lätt...

Kommentarer

Carolin sa…
Tips från en som inte kör bil så ofta :) Är att kolla på instrumentbrädan, vid bensinmätaren finns det en lite pil som talar om vilken sida tanklocket sitter :)
Therese sa…
Håller med Carro. Kolla det så slipper ni fler "lillasyster kan mer än storasyster" grejer! hahaha

Populära inlägg i den här bloggen

Pimpa färdigsoppor

Jodåsåatt.. Lunch på hemmakontoret är inte så avancerat och speciellt inte när man gör som jag och försöker pimpa till helfabrikat så som Keldas soppor. Här nedan ser ni två av mina favoriter för stunden.  Mild Tomatsoppa Spicy Thai Keldas milda tomatsoppa är pimpad med överbliven ölkorv, trötta körsbärstomater, ledsen bladspenat och ett stänk med chiliflakes. Keldas Spicy Thai är proppad med rejält av små bitar av trist broccolistam, överbliven kyckling, slokande koriander och chiliflakes.  Ser ganska ok ut  eller vad tycker ni? Ska också säga att det smakar helt okej map att det är saker som kunde ha hamnat i soporna pga lathet.  Ska erkänna att jag har testat deras sparrissoppa och slängt i överblivna hårdkokta ägg och finhackad rödlök men njaa.. det rekommenderas inte. 😂 Tänker testa svampsoppan inom kort men ser fler möjligheter med tomatsoppan. 

Bobbo

Tror inte att någon har missat min Bobbo-tårta. 😂 Den finns både på Insta och Fejjan och nu även här. Men måste bara säga att jag är grymt stolt över mig själv. Vanligen så brukar jag ha något som stör mig men denna gång lyckades jag. Är stolt som en tupp! Grunden är en prinsesstårta med hemkokt blåbärssylt. Bästa var att mina syskonbarn gillade den. "Knastårta" tyckte mitt äldre syskonbarn glatt och jag tror att lillkillen som fyllde 2år också var nöjd.

Fiskpinnetacos! 😍

Fredagsmys och firande av internationella champagnedagen. Välstekta och knapriga fiskpinnar tillsammans med finriven spetskål, avokado, gurka, sockerärtor, majonnäs, picklad rödlök och en hemgjord mango- och tomatsalsa. Mums!  Till detta blev det en flaska skumpa. En flaska som vi hade fått i present av vänner.