Fortsätt till huvudinnehåll

Vilken j*vla sida sitter tanklocket på?!

Klart att jag vet var tanklocket på min söta röda skruttis sitter. Har aldrig haft något problem med någon annan bil jag har kört tidigare heller. Så det så!! ;)

Men uppenbarligen är det visst inte så jäkla lätt. Stod på ST1 och kollade när en grabb som borde veta (enligt genusnormer) vars tanklocket på sin SAAB 9.5 ska sitta.

Efter lite letande kliver killen ur bilen och jag ler och säger med lätt ironi:
" Ibland är det inte lätt"

Sätter mig i Skruttis och kör iväg..
Suckar djupt och vänder mig till min lillasyster och säger: " hur j*vla svårt är det att veta vars tanklocket sitter???!!"

Min syster säger:" att det är väl inte så konstigt, han kör kanske inte bil så ofta."

Jag säger då: " Tss ALLA tanklock sitter ju f*r f*n på högersida!"

Efter att jag har kört en liten sträcka.. av händelsevis längs med en parkering där jag till min fasa inser att det inte stämmer. Försöker grabba efter halmstrån och påstår att det nog är märkesberoende vilken sida man har tanklocket...

Syrran: " titta den Volvon där har sitt tanklock på vänster och den har sitt på höger.." Hon ler sådär sött men ändå triumferande. Jag suckar djupt för 2:a gången på kort tid och säger inget mer om saken. Jag är besegrad... Så ett stort förlåt till killen med den silvriga 9.5:an..

Ibland är det inte så lätt...

Kommentarer

Carolin sa…
Tips från en som inte kör bil så ofta :) Är att kolla på instrumentbrädan, vid bensinmätaren finns det en lite pil som talar om vilken sida tanklocket sitter :)
Therese sa…
Håller med Carro. Kolla det så slipper ni fler "lillasyster kan mer än storasyster" grejer! hahaha

Populära inlägg i den här bloggen

Pollenallergi eller förkyld?

Sovit skit dåligt inatt. Varm och kall. Näsan som har varit delvis täppt och ögon som kliar som attans. Många av mina symtom tyder på förkylning men de kliande ögonen lutar mer mot allergi. Kanske har båda samtidigt? Vore ju inte konstigt alls för att vara mig. 😂

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Snart så

Imorgon är det dax. Då blir det första delen av min knäoperation. De ska göra en titthålsoperation för att se vad som pågår i mitt knä. Eventuellt ska de rätta till saker med min menisk. I värsta fall så är den mycket trasig och då kommer det att ta låååång tid. 6veckor eller mer med kryckor och otros.  Siktar mot det värsta så kan det bara bli bättre. Så innan jag ska ta den första av två förberedande bad ska jag få hjälp av min syster att borsta mitt hår.. det är lite tovigt. 😂