Fortsätt till huvudinnehåll

Köpa träningskort!

Det är förvisso fortfarande sommar men det är dax att införskaffa sig ett träningskort. Träningen är ett måste för att jag ska bli av med alla de kilo jag har lagt på mig det senaste.
 
Jag försöker verkligen tänka realistiskt dvs att de Kg jag har tagt på har kommit smygandes under lång tid och därför kommer de ta lång tid att bli av med dem. MEN så funkar inte mitt huvud.
 
Ånej, jag är inte bättre än någon annan. Jag är precis som alla andra människor och vill att de där förhatliga kärlekshantagen ska försvinna i ett nafs. Dessutom är jag ibland lite naiv.
 
Bara för att jag köper lite sallad, kesella och kyckling på Willys så innebär det ju inte att trillar av mig. MEN jag önskar. Ni vet vad jag menar.. jag tittar på lite på löpbandet och PANG, BOM också är extrakilona VÄCK!!! 
 
Nåja, inte helt naiv uppenbarligen imed att jag vet att det inte funkar så. Men kost och träning är nog medlena som ska få mig att nå mitt mål.  
 
Nu är det ju tyvärr så att jag har kroppsdelar som motarbetar mig. JA, nu är det inte bara mitt knä utan även min höft. Uppenbarligen så är det så att jag snedbelastar i höften när jag haltar runt och det gör ONT! Även när jag sover.
SUCK!

Kommentarer

Carolin sa…
Förstår precis vad du menar. Ska införskaffa de där kortet jag med. Nu får det vara slut på extra kilona!
/Thildisen sa…
Blir det på F&S Carro?
Carolin sa…
Ja, det ser ut så. Du med?

Populära inlägg i den här bloggen

Pollenallergi eller förkyld?

Sovit skit dåligt inatt. Varm och kall. Näsan som har varit delvis täppt och ögon som kliar som attans. Många av mina symtom tyder på förkylning men de kliande ögonen lutar mer mot allergi. Kanske har båda samtidigt? Vore ju inte konstigt alls för att vara mig. 😂

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Snart så

Imorgon är det dax. Då blir det första delen av min knäoperation. De ska göra en titthålsoperation för att se vad som pågår i mitt knä. Eventuellt ska de rätta till saker med min menisk. I värsta fall så är den mycket trasig och då kommer det att ta låååång tid. 6veckor eller mer med kryckor och otros.  Siktar mot det värsta så kan det bara bli bättre. Så innan jag ska ta den första av två förberedande bad ska jag få hjälp av min syster att borsta mitt hår.. det är lite tovigt. 😂