Fortsätt till huvudinnehåll

Semesterångest!

Jaha.. inte många dagar kvar av semestern då..

Kan inte klaga på årets semester, det har varit 3 toppen veckor med en massa galna upptåg. Det som är trist är ju att den börjar lida mot sitt slut och det verkar som alla andra har börjat fatta det oxå.

Ringde runt idag till vänner och bekanta för att höra om de hade ngra planer eller ville hänga med på mina men icke. Det var renoveringar, träffa släkt, tvätt och de som redan börjat jobba.
(Okej, erkänner att det är faktiskt helt godkända skäl.) Känns som alla helt plötsligt kom på att semestern snart är slut och de har inte gjort allt de skulle göra. Det stressas runt och görs en massa planer hit och dit för nu är det typ 4 dagar kvar innan kneget börjar igen.

Ifs så har jag nog oxå fått en mindre släng av semesterångesten men försöker ta det med ro. Det ska ju faktiskt bli riktigt roligt att träffa jobbarkompisarna och höra va de har haft för sig. Och ärligt talat.. de här första veckorna efter semestern är ganska softa =)

Kommentarer

Anonym sa…
Äh Thilda, vi får helt enkelt fortsätta med våra galna upptåg!! Tänk vad bra allt blir när du bor på deltid hos mej! =)

A

Populära inlägg i den här bloggen

Pollenallergi eller förkyld?

Sovit skit dåligt inatt. Varm och kall. Näsan som har varit delvis täppt och ögon som kliar som attans. Många av mina symtom tyder på förkylning men de kliande ögonen lutar mer mot allergi. Kanske har båda samtidigt? Vore ju inte konstigt alls för att vara mig. 😂

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Snart så

Imorgon är det dax. Då blir det första delen av min knäoperation. De ska göra en titthålsoperation för att se vad som pågår i mitt knä. Eventuellt ska de rätta till saker med min menisk. I värsta fall så är den mycket trasig och då kommer det att ta låååång tid. 6veckor eller mer med kryckor och otros.  Siktar mot det värsta så kan det bara bli bättre. Så innan jag ska ta den första av två förberedande bad ska jag få hjälp av min syster att borsta mitt hår.. det är lite tovigt. 😂