Fortsätt till huvudinnehåll

Tvättkorgsmonstret!

Hade tvättid igår söndag men orkade inte ta tag i DET. Med DET menar jag det där hemska monstert som bor i min tvättkorg.

DET som tvingar mig att ta på mig kläder jag skyr som ett bränt barn. Fintrosorna som blir vardagstrosor.. ja men ni vet tjejer ( ursäkta grabbar!!) sådana trosor som mest är spets och egentligen är väldigt osköna. Tyvärr är det ju så att DET inte blir mindre med tiden utan tvärtom; DET växer och växer. Och varje gång tänker jag att ska inte låta detta hända igen. Ska inte låta DET växa mig överhuvudet. Men jag erkänner att ibland är jag slö och nu får jag sota för det. Straffet kommer på onsdagkväll då jag kommer få ägna mig åt tvätt mellan kl 16.00 till 22.00. Suck.

Kommentarer

Barsine sa…
Fintrosor är ett jävla gissel. Man borde aldrig köpa dem.

Nu har jag med skaffat en blögg här, barsinefunderar heter den.

Kram
Anonym sa…
Hehe...det DÄR känner jag igen! Hopplöst är vad det är, hopplöst, I tell you.

Och ja, små underverk i spets ersätts allt mer av sköna hipsters och boxertrosor i bomull, gärna seamless! haha!!

Populära inlägg i den här bloggen

Pollenallergi eller förkyld?

Sovit skit dåligt inatt. Varm och kall. Näsan som har varit delvis täppt och ögon som kliar som attans. Många av mina symtom tyder på förkylning men de kliande ögonen lutar mer mot allergi. Kanske har båda samtidigt? Vore ju inte konstigt alls för att vara mig. 😂

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Snart så

Imorgon är det dax. Då blir det första delen av min knäoperation. De ska göra en titthålsoperation för att se vad som pågår i mitt knä. Eventuellt ska de rätta till saker med min menisk. I värsta fall så är den mycket trasig och då kommer det att ta låååång tid. 6veckor eller mer med kryckor och otros.  Siktar mot det värsta så kan det bara bli bättre. Så innan jag ska ta den första av två förberedande bad ska jag få hjälp av min syster att borsta mitt hår.. det är lite tovigt. 😂