Jodåsåatt.. Lunch på hemmakontoret är inte så avancerat och speciellt inte när man gör som jag och försöker pimpa till helfabrikat så som Keldas soppor. Här nedan ser ni två av mina favoriter för stunden. Mild Tomatsoppa Spicy Thai Keldas milda tomatsoppa är pimpad med överbliven ölkorv, trötta körsbärstomater, ledsen bladspenat och ett stänk med chiliflakes. Keldas Spicy Thai är proppad med rejält av små bitar av trist broccolistam, överbliven kyckling, slokande koriander och chiliflakes. Ser ganska ok ut eller vad tycker ni? Ska också säga att det smakar helt okej map att det är saker som kunde ha hamnat i soporna pga lathet. Ska erkänna att jag har testat deras sparrissoppa och slängt i överblivna hårdkokta ägg och finhackad rödlök men njaa.. det rekommenderas inte. 😂 Tänker testa svampsoppan inom kort men ser fler möjligheter med tomatsoppan.
Kommentarer
1dl grädde
60-80gram av hans favvogodis
Smält det i gen gryta. Grädden får inte koka. När det är gjort så tillsätter du ytterligare 3dl grädde.
Låt blandningen kallna i kylskåpet över natten för att sedan vispas upp. Eller så gör du som jag gjorde idag och häll det i en form och stoppa in det i frysen en liten stund.
Blir ju som en smaksatt pannacotta. Men jag ska fortsätta söka efter något som kan funka för V.