Fortsätt till huvudinnehåll

God mat!

Carro har precis fyllt 40år och hennes lilla guldklimp fyllde 2år idag. Det måste vi ju fira så jag och Eric tog bussen ut till Lilleby för att besöka Carro och hennes familj.

De bjöd på en gudomlig marängsviss med hembakade maränger. Carro hade skojat till marängerna lite genom att färga dem. En jättebra idé som jag inte hade tänkt på tidigare.

Gav Carro en fin glasskål med blommor i. Får be henne om en bild så jag kan publicera här på bloggen.  

När vi sen kom hem så blev det dax för lite mat. Det blev en röd thaicurry-gryta med jasminris. 

Kommentarer

Carolin sa…
Tack så mycket för att ni ville komma och tack för den fina skålen och blommorna. Otroligt vackert! Du är duktig.

Populära inlägg i den här bloggen

Pollenallergi eller förkyld?

Sovit skit dåligt inatt. Varm och kall. Näsan som har varit delvis täppt och ögon som kliar som attans. Många av mina symtom tyder på förkylning men de kliande ögonen lutar mer mot allergi. Kanske har båda samtidigt? Vore ju inte konstigt alls för att vara mig. 😂

HIF- Cupcake

Igår gjorde jag 2 st cupcakes. Tanken var att jag skulle dekorera dem med blå detaljer för att de skulle bli HIFcupcakes men orken försvann. De blev pyntade med små SP-blommor och söta snöflingor& pärlor från Dr Oetker . Cupcakesen har en fyllning björnbärsmarmelad och cream chease: Frostingen är en blandning av sötad kondenserad mjölk , smör och florsocker. Blir väldans gott. =)

Snart så

Imorgon är det dax. Då blir det första delen av min knäoperation. De ska göra en titthålsoperation för att se vad som pågår i mitt knä. Eventuellt ska de rätta till saker med min menisk. I värsta fall så är den mycket trasig och då kommer det att ta låååång tid. 6veckor eller mer med kryckor och otros.  Siktar mot det värsta så kan det bara bli bättre. Så innan jag ska ta den första av två förberedande bad ska jag få hjälp av min syster att borsta mitt hår.. det är lite tovigt. 😂